Foarte multi oameni nu se gandesc la daunatori sau la combaterea daunatorilor pana cand nu e prea tarziu.

Atunci cand daunatoriiintra in casa sau in gradina noastra, pot provoca daune majore foarte rapid. Asadar, astazi o sa va oferim cateva sfaturi rapide pentru a fi pregatiti daca veti avea vreodata probleme cu daunatorii.

Sfaturi pentru combaterea daunatorilorcombatere daunatori

1. Identificarea Daunatorului este primul pas in combaterea daunatorilor. Identificarea corecta va ajuta sa dezvoltati masuri de control si de combatere eficiente si rapide.

2. Dupa identificarea daunatorului, urmatorul pas este informarea. Invatand despre insecta cu care va confruntati, puteti afla care sunt cele mai vulnerabile stagii de dezvoltare, cu ce il puteti ademeni sau ce puteti face pentru a-l tine la distanta. Daca identificati nevoile daunatorului, puteti afla ce gaseste acesta util in casa dumneavoastra sau pe unde patrunde. Un animal de companie poate aduce purici de afara, umiditatea crescuta ajuta la cresterea mucegaiului, iar o crapatura este o invitatie pentru un paianjen.

Din blogul nostru puteti afla informatii despre oricare dintre daunatorii cu care va confruntati, adica chiar aici.

3. Luati in considerare prevenirea daunatorilo. Prevenirea este intodeauna mai usoara ca combaterea daunatorilor, dar nu intotdeauna suficienta. Exista metode de prevenire a puricilor, moliilor si gandacilor de bucatarie si aproape pentru orice alt daunator care ar putea aparea in casa sau in gradina dumneavoastra.

4.Alegerea insecticidului. Daca va decideti sa folositi un produs insecticid, asigurati-va ca il alegeti pe cel mai bun. Fiecare insecticid este insotit de instructiuni din care putem afla unde, cand si cat este nevoie sa-l folosim. Atunci cand cautam un insecticid, trebuie sa fim siguri ca il alegem pe acela special conceput pentru combaterea daunatorului cu care ne confruntam.

daunatori

5. Cititi intotdeauna toata eticheta insecticidelor. Este foarte important sa citim intreaga eticheta a produsului insecticid pentru a sti cum sa-l folosim pentru a sti cum sa ne protejam. Intotdeauna cand lucram cu substante chimice trebuie sa purtam echipament de protectie.

6. Depozitarea insecticidelor. Atunci cand cumparati un insecticid, incercati sa nu cumparati mai mult decat aveti nevoie. Depozitarea se face in locuri inaccesibile pentru copii si animale si in conditiile de mediu specificate pe eticheta.

7. Nu va temeti sa cereti ajutor!

Soimul Taberei – Ajutorul tau de zi cu zi si aliatul perfect pentru combaterea daunatorilor!

0729.214.514 | 0766.595.550 | office@soimultaberei.ro