Combaterea Puricilor

combaterea puricilor

Puricii sunt o problema comuna in orice casa in care sunt si animale de companie. Cu toate acestea, atunci cand lucrurile scapa de sub control, iar puricii nu mai sunt doar pe animale este cazul sa se faca o interventie de proportii pentru combaterea puricilor.

Ca in cazul oricarui inamic, inainte de a actiona este nevoie sa invatam cateva lucruri despre ei. In cazul nostru trebuie sa aflam cate ceva despre modul de viata al puricilor. PEntru acest lucru va invitam sa cititi articolul nostru Informatii despre purici.

Dupa ce ne-am inarmat cu informatii despre inamicii nostri, puricii, am intocmit un mic ghid care despre interventia de combaterea puricilor in apartamente si case.

Ciclul de viata al unui purice dureaza in jur de 3 saptamani, putand sa ajunga pana la 4 daca traieste in conditii optime. Asadar, procesul de dezinsectie trebuie sa dureze o perioada aproape la fel de lunga pentru a ne asigura ca vom scapa de toti cotropitorii saritori.

purice

Interventia pentru combaterea puricilor se desfasoara in doua etape la un interval de 14-18 zile.

Prima etapa a operatiunii se efectueaza cu ajutorul nebulizatorului care produce „ceata rece„. Acesta se va folosi pentru a pulveriza insecticidul lichid in toata locuinta. In prealabil, animalele de companie trebuie deparazitate.

Este important sa nu se foloseasca pompa cu joasa presiune pentru pulverizarea insecticidului, deoarece cum puricele nu este tarator va putea evita zonele in care s-a pulverizat insecticid.

Interventia se va face in toata casa pentru a elimina pericolul ca puricii sa migreze intr-un loc neafectat de insecticid. Insecticidul folosit in prima etapa este unul de soc ce are efecte vizibile imediat. Acesta are un miros neplacut, dar nu este daunator animalelor de companie sau oamenilor dupa uscare.

In cazul in care locuiti la casa si nu in apartament, este nevoie si de o dezinsectie la exterior pentru a spori eficienta interventiei.

Dezinsectia la exterior se va efectua cu atomizorul cu motor termic.

A doua etapa pentru combaterea puricilor este asemanatoare primei, diferenta majora facand-o insecticidul folosit. De aceasta data se va folosi un insecticid de remanenta, acesta nu are miros sau daca are este unul placut.

Soimul Taberei va ofera o garantie de 30, 60 sau 90 de zile in functie de lucrare de la efectuarea celei de-a doua interventii. Este FOARTE IMPORTANT ca dupa efectuarea dezinsectiei sa se pastreze curatenia si sa se deparaziteze animalele de companie.

Sfaturi utile 

– Se recomanda deparazitarea animalelor de companie, daca exista in locuinta sau in curte, la un medit veterinar. Fara aceasta masura nu veti putea beneficia de garantie. purici la caini

– Dupa interventie nu se intra in locuinta timp de o ora, nu se spala podeaua pana a doua zi. iar casa trebuie aerisita timp de vreo 2-3 ore.

– Daca detineti un acvariu va recomandam sa il acoperiti pe durata operatiunilor de dezinsectie.

Va recomandam sa lucrati doar cu specialisti in domeniu pentru siguranta dumneavoastra si pentru rezultate impecabile!

Soimul Taberei – Ajutorul tau de zi cu zi iti ofera o estimare gratuita in urma unei vizionari!

0729.214.514 | 0766.595.550 | office@soimultaberei.ro