Chiar daca tratamentele DDD se efectueaza si acasa sau intr-un spatiu cu birouri, spitale si scoli, unele dintre cele mai importante sunt tratamentele DDD in restaurante.

Orice spatiu ce se ocupa cu comercializarea alimentelor sau preparatelor, trebuie sa mentina o curatenie ireprosabila si sa isi faca tratamentele DDD periodic.

Aparitia gandacilor sau a rozatoarelor in bucatarie, este intotdeauna un motiv de ingrijorare. Cu atat mai mult, cand vorbim despre bucataria unui restaurant. Chiar daca controlul daunatorilor este foarte important, de multe ori prevenirea aparitiei daunatorilor este absolut necesara si de multe ori si suficienta.

In cele ce urmeaza, am pus cap la cap cativa pasi pentru tratamentele DDD in restaurante.

Sfaturi pentru tratamentele DDD in restaurante DDD in restaurante

1. Asa cum am mai spus, curatenia este pe primul loc. Intr-o bucatarie profesionala este nevoie de un program cat se poate de strict de curatanie. Aceasta trebuie facuta temeinic in fiecare coltisor al incaperii si in spatele fiecarui dulapior.

2. Proprietarul restaurantului nu este singurul care trebuie sa inteleaga importanta tratmentelor DDD in restaurante. Tot personalul trebuie instruit si informat, atat legat de cum ar trebui sa mentina curatenia, dar si de factorii care pot preveni aparitia daunatorilor.

3. Cauzele infestarii cu daunatori trebuie inventariate si tinute sub control. Pe langa crapaturile, fisurile in pereti si gaurile din geam care trebuie astupate, trebuie sa fiti atenti la depozitarea gunoaielor, la ghena de gunoi din apropiere, la apa statua si orice altceva ce poate fi o invitatie pentru daunatori. 

4. Anagajarea unei firme calificate ce se ocupa cu servicii DDD este foarte importanta. Tratamtenele facute de personal necalificat sau dupa sfaturi neautorizare pot face mai mult rau decat bine. De asemenea, pulverizarea insecticidelor sau montarea capcanelor nu pot tine locul unui tratament DDD in restaurante corespunzator.

Pentru orice informatii suplimentare despre tratamentele DDD in restaurante sau despre combaterea daunatorilor, nu ezitati sa vizitati blogul nostru sau sa ne contactati.