Foarte mulți oameni nu se gândesc la dăunători sau la combaterea dăunătorilor până când nu e prea târziu.
Atunci când dăunătorii intră în casa sau în grădina noastră, pot provoca daune majore foarte rapid. Așadar, astăzi o să vă oferim câteva sfaturi rapide pentru a fi pregătiți dacă veți avea vreodată probleme cu dăunătorii.
Sfaturi pentru combaterea dăunătorilor
1. Identificarea Dăunătorului este primul pas în combaterea dăunătorilor. Identificarea corectă vă ajută să dezvoltați măsuri de control și de combatere eficiente și rapide.
2. Dupa identificarea dăunătorului, următorul pas este informarea. Învățând despre insecta cu care vă confruntați, puteți afla care sunt cele mai vulnerabile stagii de dezvoltare, cu ce îl puteți ademeni sau ce puteți face pentru a-l ține la distanță. Dacă identificați nevoile dăunătorului, puteți afla ce găsește acesta util în casa dumneavoastră sau pe unde pătrunde. Un animal de companie poate aduce purici de afară, umiditatea crescută ajută la creșterea mucegaiului, iar o crăpătura este o invitație pentru un păianjen.
Din blogul nostru puteți afla informatii despre oricare dintre dăunătorii cu care vă confruntați, adică chiar aici.
3. Luați în considerare prevenirea dăunătorilor. Prevenirea este întodeauna mai ușoară ca eliminarea și combaterea dăunătorilor, dar nu întotdeauna suficientă. Există metode de prevenire a puricilor, moliilor și gândacilor de bucătărie și aproape pentru orice alt dăunător care ar putea apărea în casa sau în grădina dumneavoastră.
4.Alegerea insecticidului. Dacă vă decideți să folosiți un produs insecticid, asigurați-vă că îl alegeți pe cel mai bun. Fiecare insecticid este însoțit de instrucțiuni din care putem afla unde, când și cât este nevoie să-l folosim. Atunci când căutam un insecticid, trebuie să fim siguri că îl alegem pe acela special conceput pentru combaterea dăunătorului cu care ne confruntăm.
5. Citiți întotdeauna toată eticheta insecticidelor. Este foarte important să citim întreaga etichetă a produsului insecticid pentru a ști cum să-l folosim, dar și pentru a ști cum să ne protejăm. Întotdeauna când lucrăm cu substanțe chimice trebuie să purtam echipament de protecție.
6. Depozitarea insecticidelor. Atunci când cumpărați un insecticid, încercați să nu cumpărați mai mult decât aveți nevoie. Depozitarea se face în locuri inaccesibile pentru copii și animale și în condițiile de mediu specificate pe etichetă.
7. Nu vă temeți să cereți ajutor!
Șoimul Taberei – Ajutorul tău de zi cu zi si aliatul perfect pentru combaterea dăunătorilor!
0729.214.514 | 0766.595.550 | office@soimultaberei.ro