Pune-ţi o dorinţă… şi lasă Șoimul să ţi-o îndeplinească!

 

despre

Ajuns în jungla urbană din scorbura stâncilor, Șoimul Taberei este ajutorul tău de zi cu zi când vine vorba despre o curăţenie şi igienă ireproşabile sau eliminarea definitivă a dăunatorilor din preajma ta şi a familiei tale!

 


despreEchipa noastră reprezintă soluţia integrata de servicii DDD şi curăţenie profesională pentru persoanele juridice care administreaza blocuri, spaţii de birouri, depozite, hoteluri, cazino-uri, farmacii, clinici particulare, restaurante, spaţii comerciale şi administraţii locale, sau pentru persoanele fizice (caseapartamente etc.).


despreFiind crescut în spiritul conservării sănătăţii, Șoimul Taberei este pregătit oricând să lupte pentru un scop nobil: bunăstarea ta!
Și nu o face oricum, ci având grijă să nu dauneze sănătăţii tale sau a mediului înconjurător!


despre

Compania noastră are încheiată o poliţă de asigurare de Răspundere Civilă, în valoare de 100.000 EURO, pentru eventualele daune provocate de angajaţii noştri şi o poliţă de asigurare Accidente pentru angajaţii noştri. 

 


Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, portofoliul în continuă creştere şi investiţiile constante în echipamente şi personal sunt dovada calităţii ireproşabile!