Soimul Taberei este partenerul ideal pentru indepartarea daunatorilor, oferind servicii DDD de calitate si cu rezultate excelente la un pret accesibil!

 

Nu este deschis la negocieri, mita nu reprezinta pentru el o solutie, asa ca insectele, rozatoarele si alte micro-organisme care iti cauzeaza probleme nu au decat sa fuga din calea lui si a produselor pe care le prepara impotriva lor.

Iscusit si prietenos cu oamenii, Soimul Taberei este oricand pregatit sa conceapa impreuna cu dumneavoastra o strategie personalizata si eficienta care nu numai ca elimina daunatorii pe loc ci si previne (re)aparitia lor!

Va oferim servicii de dezinsectie dezinfectie deratizare, la o calitate inalta, oricand si oriunde in tot Municipiul  Bucurestijudetul Ilfovjudetul Giurgiujudetul Prahova si zonele limitrofe, dar si in tara, 24 ore din 247 zile din 7!

Pentru ca e prevazator, Soimul Taberei are intotdeauna la el produse originale Bayer :

K-Othrine EC 250 Profi Racumin Pasta K-Othrine SC 25 Ficam WP80
Solfac EW50 K-Othrine WG250 MaxForce IC Gel QuickBayt 2Extra
K-Othrine SC 7.5 Preventol CD601 Racumin Foam MaxForce Quantum

alaturi de alte produse consacrate ale unor parteneri internationali:

Ekommerce – Italia FarmavetRomania Longray – China
PestMAG Romania Volpi – Italia 3M – SUA

Toate produsele folosite sunt certificate de catre Ministerul Sanatatii si Organizatia Mondiala a Sanatatii. Totodata, produsele folosite nu dauneaza vietuitoarelor non-vizate, avand intotdeauna certitudinea unui tratament sigur si eficient!

Niciodata lupta cu daunatorii casei tale nu a fost mai eficienta, asa ca suna Soimul Taberei chiar acum !