Cred ca pentru majoritatea oamenilor care nu se lupta cu invaziile sobolanilor, dispozitivele din imaginile de mai jos nu au nicio insemnatate. Pentru ceilalti, reprezinta dispozitive esentiale in lupta impotriva rozatoarelor. stati intoxicare

Acestea sunt Statii de intoxicare. In interiorul lor se adapostesc momelile si otrava pentru sobolani sau soareci pentru a fi ferita de conditiile meteo nefavorabile, pentru a proteja copiii de pericolul pe care il reprezinta otravurile si animalele nevizate.

Daca va intrebati unde le-ati putea intalni, inafara de magazinele de specialitate, incercati data viitoare cand va aflati intr-un depozit sau parcare sa va uitati cu atentie la baza peretilor si in colturi si s-ar putea sa observati aceste cutiute din plastic sau carton.

Asadar, nu folosim statii de intoxicare pentru a ucide daunatorii, ci pentru a proteja otrava sau pentru a-i proteja pe altii de aceste substante toxice.

Acestea urmeaza sa fie amplasate acolo unde am fi pus momeala, adica in zonele de tranzit ale rozatoarelor, iar acestea vor fi atrase de mirosul raticidelor si vor patrunde in statiile de intoxicare pentru a se hrani.

Statii de intoxicare – din plastic sau din carton?statii intoxicare plastic

Statiile de intoxicare sunt de mai multe feluri: din plastic sau din carton. Fiecare tip fiind construit pentru a fi folosit intr-un anumit context. De asemenea, acestea sunt construite in mai multe feluri: exista unele care au doua spatii separate prin care pot intra daunatorii si pot veni in diferite dimensiuni, in functie de animalul vizat.

Tratamente de deratizare la exterior

Noi recomandam (si folosim) de fiecare data cand facem un tratament de deratizare la exterior statii de intoxicare din plastic. Cele din carton se deterioreaza rapid daca ploua sau ninge sau daca sunt atacate de alte animale non-vizate.

Tratamente de deratizare la interiorstatii intoxicare carton

Daca spatiul in care se efectueaza tratamentul de deratizare la interior nu exista pericolul unei ploi, se pot folosi fara probleme si statiile de intoxicare din carton.

Cu toate acestea, statiile de intoxicare din plastic sunt de cele mai multe ori prevazute cu un sistem de inchidere ce presupune o cheie. Din acest motiv, ele sunt aproape cu 100% mai sigure ca cele din carton. De asemenea, multe statii de intoxicare din plastic sunt prevazute cu tije de metal de care este prinsa momeala, neputand fi extrasa de pe acesta decat cu ajutorul cheii.

!!! Asigurati-va intotdeauna ca statiile de intoxicare amplasate in spatiul pe care doriti sa il protejati impotriva rozatoarelor, contin o eticheta de avertizare asupra continutului acestora.

Soimul Taberei – Ajutorul tau de zi cu zi pentru tratamentele imptroiva rozatoarelor!

0729.214.514 | 0766.595.550 | office@soimultaberei.ro